Kırgızistan Vizesi için gerekli evraklar

'Ülkeler' forumunda Meryem tarafından 3 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Kırgızistan Vizesi için gerekli belgeler
    Kırgızistan Vizesi için hangi evraklar gereklidir




    İşveren İseniz:
    1. Şirketin antetli kağıdına ilgili makama hitaben turistik amaçlı vize talebinizi belirten dilekçe. (Yetkili kişi veya kişilerce kaşe ve imza)
    2. Ticaret veya sanayi odasından faaliyet belgesi.
    3. Vergi levhasının fotokopisi.
    4. Firmanızın imza sirküleri. (Fotokopi)
    5. Ticari sicil gazetesi. (Ortak iseniz isminizin geçtiği yeri işaretleyiniz)
    6. Gayri menkul fotokopileri. (Ev, Arsa, Devremülk v.b)
    7. Şahsi veya firmaya ait banka cüzdanları.
    8. Yeni çekilmiş 2 adet fotoğraf. (Biometrik)

    Ücretli İseniz;
    1. Çalıştığınız firmanın antetli kağıdına ilgili makama hitaben çalıştığınıza dair dilekçe.
    2. İlgili makama hitaben turistik gezi amaçlı vize talebinizi belirten dilekçe.
    3. S.S.K. işe giriş. (S.S.K. o naylı fotokopisi)
    4. Son üç aylık maaş bordronuzun fotokopileri veya asılları .
    5. Yukarıdaki 2.3.4.5.6.7.8. nolu şıktaki evraklarda istenilmektedir.

    Ev Hanımı İseniz;
    1. İlgili makama hitaben dilekçe.
    2. Gayrimenkullerin fotokopisi. (Ev, Arsa, Devremülk v.b)
    3. Eşinizin iş durumunu belirten belgeler. (İş durumuna göre yukardakilerin hepsi)
    4. Şahsi banka hesap cüzdanı.

    Emekli İseniz;
    1. İlgili makama hitaben dilekçe. (Turistik amaçlı vize talebi)
    2. Emekli cüzdanı ve maaşını aldığı bankanın hesap cüzdanı.
    3. Gayrimenkuller. (Ev, Arsa, Tapu, v.b fotokopileri)

    Öğrenci İseniz;
    1. Dilekçe. (İlgili makama turistik vize amaçlı)
    2. Okuldan alınmış öğrenci belgesi. (99 yılına ait)
    3. Ebeveynlerin iş durumunu gösteren belgeler. (İşine göre yukardakiler)

    Pasaportun Geçerli Olması İçin Gereken Özellikler;
    1.Pasaportun geçerlilik süresinin en az 6 Ay olması.
    2.Vizenin basılacağı vize sayfalarının boş olması.
    3.Pasaport hamili tarafından imzalanmış olması