Keşkek Tarifi Resimli

Konusu 'Değişik Yemek Tarifleri' forumundadır ve EyLüL tarafından 3 Ağustos 2011 başlatılmıştır.

  1. EyLüL Üye

    Keşkek Tarifi Resimli
    Resimli Keşkek Tarifi
    Keşkek Nasıl Yapılır ?

    [​IMG]
    Malzemeler

    1 su bardagi asurelik bugday

    250 gram gerdan eti

    2 çorba kasigi tereyagi

    Tuz,

    karabiber

    Hazırlanışı

    Bugdayi 1 gece önceden islatin. 250 gr. gerdan etini düdüklü tencerede yumusayincaya kadar pisirin. Düdüklü tencereden alin.
    Baska bir tencereye kemiklerinden ayrilmis etleri koyun. Bugdaylari süzüp, tencereye ekleyin.
    4 su bardagi et suyu ilave edin. Bugday eriyinceye kadar pisirin. Ocaktan alip, sicak haliyle 5 dakika mikserle çarpin.
    Servis tabagina alin. 2 çorba kasigi tereyagini eritip tuz ve karabiberi ekleyin. Yemegin üzerinde gezdirin.