Keşkek Tarifi Resimli

'Damak Keyfi' forumunda EyLüL tarafından 3 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

  1. Keşkek Tarifi Resimli
    Resimli Keşkek Tarifi
    Keşkek Nasıl Yapılır ?
    [​IMG]
    Malzemeler

    1 su bardagi asurelik bugday

    250 gram gerdan eti

    2 çorba kasigi tereyagi

    Tuz,

    karabiber

    Hazırlanışı

    Bugdayi 1 gece önceden islatin. 250 gr. gerdan etini düdüklü tencerede yumusayincaya kadar pisirin. Düdüklü tencereden alin.
    Baska bir tencereye kemiklerinden ayrilmis etleri koyun. Bugdaylari süzüp, tencereye ekleyin.
    4 su bardagi et suyu ilave edin. Bugday eriyinceye kadar pisirin. Ocaktan alip, sicak haliyle 5 dakika mikserle çarpin.
    Servis tabagina alin. 2 çorba kasigi tereyagini eritip tuz ve karabiberi ekleyin. Yemegin üzerinde gezdirin.
     
Yükleniyor...
- Keşkek Tarifi Resimli Forum Tarih
Etli keşkek tarifi resimli Damak Keyfi 28 Kasım 2011
Elazığ usulü Keşkek Tarifi Resimli Damak Keyfi 9 Temmuz 2011
Keşkek Damak Keyfi 2 Mayıs 2008
Büzgülü börek tarifi Eğlence 20 Mayıs 2016