Katar Vizesi için gerekli evraklar

'Ülkeler' forumunda Merve tarafından 3 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Katar Vizesi için gerekli evraklar
    Katar Vizesi için gerekli belgeler

    * Lacivert, Yeşil , Gri ve Kırmızı tüm Türkiye Cumhuriyeti pasaportlarına vize uygulanmaktadır.

    İşveren olarak Katar vize başvurusu

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Katar konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Vergi Levhasının Fotokopisi
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    Hesap Cüzdan Fotokopisi
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    Kredi Kartları Fotokopisi
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Katar daki Firmadan Davetiye (Katar dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Katar konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    2 Biometrik Resim (Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış)
    Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    Bordrolu Çalışan olarak Katar vize başvurusu
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Katar konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    Şirketin imza sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi
    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    Son üç aylık bordro fotokopisi
    Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Kredi kartları fotokopisi
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Katar daki Firmadan Davetiye (Katar dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Katar konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    2 Biometrik Resim (Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış)
    Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    Ev Hanımı olarak Katar vize başvurusu
    Katar konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Hesap cüzdan fotokopisi
    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    2 Biometrik Resim (Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış)
    Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Eşinin geçerli yada eski Katar vizesi varsa fotokopileri


    Öğrenci olarak Katar vize başvurusu
    Katar Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Katar ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    2 Biometrik Resim (Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış)
    Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Anne veya Babanın geçerli yada eski Katar vize si varsa fotokopileri


    Emekli olarak Katar vize başvurusu
    Katar Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    Emekli cüzdanı fotokopisi
    Sağlık karnesi fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Banka cüzdan fotokopisi
    2 Biometrik Resim (Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış)
    Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası




    alıntı