Karadağ Vizesi için gerekli evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 3 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Karadağ Vizesine gereken evraklar
    Karadağ Vizesi için gerekli evraklar neler

    Sırbistan & Karadağ vizesi için gerekli olan belgeler

    Bordrolu Çalışan olarak Karadağ vize başvurusu

    *Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Sırbistan & Karadağ konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    *Şirketin imza sirküleri
    *Vergi levhasının fotokopisi
    *Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    *Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    *Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    *Son üç aylık bordro fotokopisi
    *Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    *Gayrimenkul tapu fotokopisi
    * Kredi kartları fotokopisi
    *Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    *Ticari Seyahatleriniz İçin Karadağ daki Firmadan Davetiye
    *Karadağ dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Karadağ konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    *2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    *Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    *Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Emekli olarak Karadağ vize başvurusu

    *Karadağ Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    *Emekli cüzdanı fotokopisi
    *Sağlık karnesi fotokopisi
    *Gayrimenkul tapu fotokopisi
    *Banka cüzdan fotokopisi
    *2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    *Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    *Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Ev Hanımı olarak Karadağ vize başvurusu

    *Karadağ konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    * Gayrimenkul tapu fotokopisi
    * Hesap cüzdan fotokopisi
    *Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    * 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    *Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    *Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    *Eşinin geçerli yada eski Karadağ vizesi varsa fotokopileri



    İşveren olarak Karadağ vize başvurusu

    *Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Sırbistan & Karadağ konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    *Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    *Vergi Levhasının Fotokopisi
    *İmza Sirküleri Fotokopisi
    *Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    *Hesap Cüzdan Fotokopisi
    *Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    *Kredi Kartları Fotokopisi
    *Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    *Ticari Seyahatleriniz İçin Sırbistan & Karadağ daki Firmadan Davetiye
    *Karadağ dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Sırbistan & Karadağ konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    *2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    *Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    *Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Öğrenci olarak Karadağ vize başvurusu


    *Karadağ Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    *Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    *18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Karadağ ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    *Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    *2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    * Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    *Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    *Anne veya Babanın geçerli yada eski Sırbistan & Karadağ vize si varsa fotokopileri