Jülyen Salata

'Damak Keyfi' forumunda Pardus tarafından 16 Nisan 2010 tarihinde açılan konu


  1. [​IMG]

    Malzemeler:
    1,5 kg kabak, soyulmuş
    1kg havuç, soyulmuş
    1 demet dereotu, doğranmış
    3-4 salatalık, soyulmamış

    Sos:
    yarım çay b. zeytinyağı
    1,5 limonun suyu
    tuz
    kuru fesleğen
    Zeytin
    Hazırlanması:
    Sebzeleri jülyen bıçağıyla fotoğraftaki gibi doğrayıp harmanlayın. (kabakların ve salatalıkların çekirdekleri kısımlarını doğramayın)
    Sosunu servisten 1 saat önce üszgeçten geçirerek salataya ilave edin.
    Dereotuyla süsleyip servis yapın. haber7
     



  2. Cevap: Jülyen Salata

    Kabakları bize çiğ çiğ yedirteceksin yani Pardus :) az haşlasaydık bari:f40: Birde jülyen bıçağı temin etmen lazım diğer bıçakla adı sanı da değişir bu salatanın:))