İzlanda Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Meryem tarafından 1 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. İzlanda Vizesi İçin Gerekli belgeler
    İzlanda Vizesi İçin hangi evraklar Gereklidir








    İşveren olarak İzlanda Vizesi - İşveren Olarak İzlanda Vize Başvurusu
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İzlanda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Vergi Levhasının Fotokopisi
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    Hesap Cüzdan Fotokopisi
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    Kredi Kartları Fotokopisi
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin İzlanda daki Firmadan Davetiye
    ( İzlanda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İzlanda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    Bordrolu çalışan olarak İzlanda Vizesi - Bodrolu Çalışan olarak İzlanda Vize Başvurusu
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İzlanda konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    Şirketin imza sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi
    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    Son üç aylık bordro fotokopisi
    Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Kredi kartları fotokopisi
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin İzlanda daki Firmadan Davetiye
    ( İzlanda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İzlanda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    Ev Hanımı olarak İzlanda Vizesi - Ev Hanımı olarak İzlanda Vize Başvurusu
    İzlanda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Hesap cüzdan fotokopisi
    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Eşinin geçerli yada eski İzlanda vizesi varsa fotokopileri
    yukarı
    Öğrenci olarak İzlanda Vizesi - Öğrenci olarak İzlanda Vize Başvurusu
    İzlanda Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    18 yaş dolmamış ise anne ve babadan İzlanda ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Anne veya Babanın geçerli yada eski İzlanda vize si varsa fotokopileri


    Emekli olarak İzlanda Vizesi - Emekli olarak İzlanda Vize Başvurusu
    İzlanda Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    Emekli cüzdanı fotokopisi
    Sağlık karnesi fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Banka cüzdan fotokopisi
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası