Izgara Piliç Eti Salatası

'Damak Keyfi' forumunda Destina tarafından 6 Ekim 2009 tarihinde açılan konu


  1. Izgara Piliç Eti Salatası Tarifi

    Malzemeler

    2 su bardağı haşlanmış ve oda sıcaklığında soğutulmuş Amerikan Pirinci
    500 gr. Kemiksiz ve derisi soyulmuş piliç göğüs eti
    1/2 çay kaşığı tuz
    1/2 çay kaşığı toz karabiber
    1-1/2 su bardağı diagonal olarak doğranmış kabak
    250 gr. Enginar içi (dondurulmuş, taze veya konserve)
    200 gr. Bezelye
    1 çay bardağı kırmızı biber
    1 çay bardağı İtalyan salata sosu veya başka bir sos
    1 çay kaşığı doğranmış fesleğen yaprağı
    Marul yaprakları

    Hazırlanışı

    Piliç etine tuz ve biber serpin. Piliç göğüs eti ile kabağı ızgarada pişirin veya kaynatın. Sonra bunları buzdolabında soğutun ve piliç etini 1,8 cm kalınlığında küp şeklinde doğrayın. Pirinç, et, kabak, enginar içi, bezelye ve kırmızı biberi geniş bir kaseye koyun. Fesleğen yaprağı ile salata sosunu ufak bir kap içinde kanştırın. Bunu salatanın üzerine döküp hafif kanştırın. Marul yaprakları üzerinde servis yapabilirsiniz.
     



  2. Cevap: Izgara Piliç Eti Salatası

    Yaw karnım aç sizde yemek tarifleri atıyonuz destina hemen yemek yap size geliyorum :f100:
     



  3. Cevap: Izgara Piliç Eti Salatası

    Bunlar sana yaramaz Okan diyet yemekleri:)
     



  4. Cevap: Izgara Piliç Eti Salatası

    Olsun tok tutar hiç değilse :f66: