Ispanak Çorbası

'Damak Keyfi' forumunda Destina tarafından 6 Ekim 2009 tarihinde açılan konu


  1. Ispanak Çorbası Tarifi

    Malzemeler

    1 kg Ispanak
    200 gr tavuk göğsü
    1 soğan
    1 fincan sıvı yağ
    1 fincan pirinç
    1 yemek kaşığı salça
    1 çay kaşığı karabiber
    2 çay kaşığı pulbiber
    2 diş sarımsak
    5 su bardagı tavuk suyu
    1 limon suyu
    Tuz

    Hazırlanışı

    Bir tencereye sıvıyağ koyup ince kesilmis soğanı ilave edin. Soğan pembeleşince ince kesilmiş tavuk ve ıspanakları ekleyin. 5 dakika kavurduktan sonra sarımsak, salça, karabiber ve pulbiberi koyun. 2 dakika karıştırıp pirinç ve tavuk suyunu ekleyin. Pirinç pişinceye kadar kaynattıktan sonra servis yapabilirsiniz.