İran Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Merve tarafından 31 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. İran Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    İran Vizesi İçin Gerekli Belgeler


    - Türkiye vatandaşlarından vize istenmemektedir. (Maksimum 90 gün kalınabilir)

    - Pasaportunuzun süresinin en az 6 ay olması gerekmektedir.

    - Ülke gümrüğüne girişte; Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.



    alıntı