İran Vizesi İçin Gerekli Belgeler

'Ülkeler' forumunda Sitem tarafından 19 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu


  1. İran Vizesi İçin Gerekli Evraklar


    İran Vizesi İçin İstenen Evraklar

    İran seyahatleri için Türkiye vatandaşlarından vize istenmemektedir. Türkler iranda en fazla 90 gün vizesiz kalabilir.

    Sadece İran Ülke gümrüğüne girişte; Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.Ayrıca Pasaportunuzun süresinin en az 6 ay olması gerekmektedir.

    [​IMG]
    iran sınır kapısı