İngiltere Vizesi İçin Hangi Evraklar Gerekli

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 31 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. İngiltere Vizesi İçin Gerekli Evrakların Listesi
    İngiltere Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir

    İngiltere Vizesi İçin Gerekli Evraklar

    İşveren olarak İngiltere Vizesi - İşveren Olarak İngiltere Vize Başvurusu

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İngiltere konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe ( İNGİLİZCE )
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi ve İngilizce Tercümesi
    Vergi Levhasının Fotokopisi ve İngilizce Tercümesi
    İmza Sirküleri Fotokopisi ve İngilizce Tercümesi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi ve İngilizce Tercümesi
    Banka Hesap Cüzdan Fotokopisi
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    Kredi Kartları Fotokopisi
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları, ( İNGİLİZCE )
    Ticari Seyahatleriniz İçin İngiltere deki Firmadan Davetiye
    İngiltere den gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İngiltere konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Bordrolu çalışan olarak İngiltere Vizesi - Bodrolu Çalışan olarak İngiltere Vize Başvurusu


    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İngiltere konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe. ( İngilizce )
    Şirketin imza sirküleri ve İngilizce Tercümesi
    Vergi levhasının fotokopisi ve İngilizce Tercümesi
    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi ve İngilizce Tercümesi
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi ve İngilizce Tercümesi
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    Son üç aylık bordro fotokopisi
    Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Kredi kartları fotokopisi
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları, ( İNGİLİZCE )
    Ticari Seyahatleriniz İçin İngiltere deki Firmadan Davetiye
    İngiltere den gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İngiltere konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Ev Hanımı olarak İngiltere Vizesi - Ev Hanımı olarak İngiltere Vize Başvurusu
    -İngiltere konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe ve İngilizce Tercümesi
    -Gayrimenkul tapu fotokopisi
    - Hesap cüzdan fotokopisi
    -Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    -2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    -Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    -Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    -Eşinin geçerli yada eski İngiltere vizesi varsa fotokopileri

    Öğrenci olarak İngiltere Vizesi - Öğrenci olarak İngiltere Vize Başvurusu


    -İngiltere Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe ve İngilizce Tercümesi
    -Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi ve İngilizce Tercümesi
    -18 yaş dolmamış ise anne ve babadan İngiltere ye seyahat edebilmesi için muvafakat name
    -Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    -2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    - Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    -Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    -Anne veya Babanın geçerli yada eski İngiltere vize si varsa fotokopileri

    Emekli olarak İngiltere Vizesi - Emekli olarak İngiltere Vize Başvurusu


    -İngiltere Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe ve İngilizce Tercümesi
    -Emekli cüzdanı fotokopisi
    -Sağlık karnesi fotokopisi
    -Gayrimenkul tapu fotokopisi
    -Banka cüzdan fotokopisi
    -2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    -Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    -Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası