Hırvatistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 29 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Hırvatistan Vizesi İçin Gereken Evraklar
    Hırvatistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir

    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vizesiz olarak Hırvatistan'ı ziyaret edebilirler. Maksimum 60 gün kalınabilir

    BORDO (Normal) YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve SİYAH (Diplomatik) tüm T.C
    pasaportlarından vize istenmemektedir

    Sınır kapılarında ibraz etmeniz gerekebileceğinden dolayı tüm seyahatlerinizde var ise
    Davetiye--Seyahat sağlık sigortası ile birlikte Otel rezervasyonu ve uçak bileti gibi
    evraklarınızı mutlaka yanınızda bulundurunuz.

    Lütfen Pasaportunuzun temdit süresinin en az 6 AY ve Pasaportta ta 1 tane boş
    vize sayfasının bulunmasına dikkat ediniz.