Halleyli Tatlı

'Damak Keyfi' forumunda anniccha tarafından 5 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu


  1. [​IMG]

    Halleyli Tatlı

    Malzemeler:

    10 adet halley
    1 paket burçak bisküvi
    1 paket krem şanti
    2 litre süt
    2 çorba kaşığı nişasta
    2 çorba kaşığı un
    6 çorba kaşığı şeker
    1 paket çikolata sosu


    Tarifi:

    1 litre süt ile şeker un ve nişasta ile muhallebiyi yap.Bir kaba halleyleri ve burçakları parçala içine hazırladığın krem şantiyi koy ve iyi karıştır.borcama düzgünce serin ve üzerine yaptığınız muhallebiyi dökün.soğuyunca çikolata sosunuzu dökün.Bir gece buzdolabında bekletin servis yapın.
    Afiyet Olsun !... =))


    Borcam en büyük boy dikdörtgen olmalı. Afiyet olsun


    pastavekektarifleri
     



  2. Cevap: Halleyli Tatlı

    Oh valla konuları açıp açıp kaçıyorsun...Sanal halleyi ne yapalım ? hihh
     



  3. Cevap: Halleyli Tatlı

    Ne kadar güzel erimiş üzerinde öyle :)) Hindistanceviziyle harika tadı olur eminim ellerine sağlık..
     



  4. Cevap: Halleyli Tatlı

    Bu tarifi çok duyuyorum hiç denememiştim.Ayın 15'inde günüm var yapayım barii :)
     



  5. Cevap: Halleyli Tatlı

    Sık sık yaparım bu pastayı. Ben adına ev yapımı viyenetta diyorum. Borcama değilde şekkilli kek kalıbında donduruyorum. Buzluktan çıkartınca serviside kolay oluyor görünümüde. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. :f40:
     



  6. Cevap: Halleyli Tatlı

    gerçektende çok güzel bir tatlı özellikle de çikolata sosu çok döküldüğünde:f103:
     



  7. Cevap: Halleyli Tatlı

    :f196:Gün demişken Haziran' da da benim Günüm var bende bundan yapayım :f40: Herkese afiyet olsun Radyodakiler özellikle size :f196: