Haiti Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Aysell tarafından 29 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Haiti Vizesi İçin Gerekli Belgeler
    Haiti Vizesi İçin Gerekli Evraklar nelerdir


    Haiti Vizesi İçin Gerekli Belgeler nelerdir


    İşveren olarak Haiti vize başvurusu



    •Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Haiti konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    •Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    •Vergi Levhasının Fotokopisi
    •İmza Sirküleri Fotokopisi
    •Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    •Hesap Cüzdan Fotokopisi
    •Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    •Kredi Kartları Fotokopisi
    •Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    •Ticari Seyahatleriniz İçin Haiti daki Firmadan Davetiye
    ( Haiti dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Haiti konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    •2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    •Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    •Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası




    Bordrolu Çalışan olarak Haiti vize başvurusu



    •Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Haiti konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    •Şirketin imza sirküleri
    •Vergi levhasının fotokopisi
    •Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    •Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    •Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    •4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    •Son üç aylık bordro fotokopisi
    •Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    •Gayrimenkul tapu fotokopisi
    •Kredi kartları fotokopisi
    •Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    •Ticari Seyahatleriniz İçin Haiti daki Firmadan Davetiye
    ( Haiti dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Haiti konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    •2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    •Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    •Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası




    Ev Hanımı olarak Haiti vize başvurusu



    •Haiti konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    •Gayrimenkul tapu fotokopisi
    •Hesap cüzdan fotokopisi
    •Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    •2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    •Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    •Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    •Eşinin geçerli yada eski Haiti vizesi varsa fotokopileri





    Öğrenci olarak Haiti vize başvurusu



    •Haiti Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    •Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    •18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Haiti ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    •Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    •2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    •Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    •Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    •Anne veya Babanın geçerli yada eski Haiti vize si varsa fotokopileri





    Emekli olarak Haiti vize başvurusu



    •Haiti Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    •Emekli cüzdanı fotokopisi
    •Sağlık karnesi fotokopisi
    •Gayrimenkul tapu fotokopisi
    •Banka cüzdan fotokopisi
    •2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    •Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    •Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Alıntı