Gürcistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 28 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Gürcistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir
    Gürcistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar Hakkında Bilgi

    Emekli olarak Gürcistan vize başvurusu

    Gürcistan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    Emekli cüzdanı fotokopisi
    Sağlık karnesi fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Banka cüzdan fotokopisi
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    Bordrolu Çalışan olarak Gürcistan vize başvurusu

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Gürcistan konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    Şirketin imza sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi
    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    Son üç aylık bordro fotokopisi
    Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Kredi kartları fotokopisi
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Gürcistan daki Firmadan Davetiye
    ( Gürcistan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Gürcistan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Ev Hanımı olarak Gürcistan vize başvurusu

    Gürcistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Hesap cüzdan fotokopisi
    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Eşinin geçerli yada eski Gürcistan vizesi varsa fotokopileri

    İşveren olarak Gürcistan vize başvurusu

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Gürcistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Vergi Levhasının Fotokopisi
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    Hesap Cüzdan Fotokopisi
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    Kredi Kartları Fotokopisi
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Gürcistan daki Firmadan Davetiye
    ( Gürcistan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Gürcistan konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası