Gulaş Çorbası

'Damak Keyfi' forumunda Oylesine tarafından 19 Temmuz 2008 tarihinde açılan konu


  1. Gulaş Çorbası


    [​IMG]


    Malzemeler


    1 Çorba Kaşığı Tereyağı
    150 gr Kuşbaşı Dana Eti
    1 Adet Soğan
    1 Adet Patates
    1 Adet Kereviz
    4 Su Bardağı Su
    1 Adet Kırmızıbiber
    1 Tatlı Kaşığı Salça
    1/2 Demet Dereotu
    Tuz, Beyazbiber


    Yemeğin Tarifi


    Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın. 1 Adet soğanı rendeleyin.

    Etle birlikte yağda kavurun. Patates, kereviz ve biberi de küçük doğrayıp
    tencereye ekleyin. 4 su bardağı suyu ilave edin.

    Salçayı da hafifçe sulandırıp tencereye katın. Sebzeler iyice yumuşayana
    kadar pişirin. Tuz ve beyazbiberi katın. Kıyılmış dereotuyla süsleyip
    sıcak servis yapın.

    Afiyet Olsun.
     



  2. hıımmmmmm nefis bu çorba eline sağlık kesene bereket öylesine :f118: :f40: