Gulaş Çorbası Tarifi Resimli

'Damak Keyfi' forumunda Sitem tarafından 18 Haziran 2011 tarihinde açılan konu


  1. Gulaş Çorbası Tarifi
    Gulaş Çorbası nasıl yapılır
    Resimli Gulaş Çorbası Tarifi

    Gulaş Çorbası Tarifi Resimli

    [​IMG]

    Malzemeler
    1 Çorba Kaşığı Tereyağı
    150 gr Kuşbaşı Dana Eti
    1 Adet Soğan
    1 Adet Patates
    1 Adet Kereviz
    4 Su Bardağı Su
    1 Adet Kırmızıbiber
    1 Tatlı Kaşığı Salça
    1/2 Demet Dereotu
    Tuz, Beyazbiber

    Yemegin Yapilisi

    Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın. 1 Adet soğanı rendeleyin. Etle birlikte yağda kavurun. Patates, kereviz ve biberi de küçük doğrayıp tencereye ekleyin. 4 su bardağı suyu ilave edin.
    Salçayı da hafifçe sulandırıp tencereye katın. Sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin. Tuz ve beyazbiberi katın. Kıyılmış dereotuyla süsleyip sıcak servis yapın.

    AFIYET OLSUN…