Guernsey Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 27 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Vize başvurunuzu olabildiğince erken bir tarihte (örneğin, bir ay öncesinden) yapınız.
    Çalışma ve öğrenim amaçlı vizelerin alınması ülkeden ülkeye değişmekle beraber, 2-3 ay veya daha uzun bir zaman sürebilir !

    1- 6 ay geçerli pasaport

    2- Pasaport imza bölümü mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır.

    3- TC kimlik nosu yazılı olan nüfus kağıdı fotokopisi

    4- Konsolosluklara yazılacak olan dilekçeler (Antentli kağıda yazılacak olan ve şahsi dilekçe) Fransa Konsolosluğu için mutlaka İngilizce veya Fransızca olmalıdır.

    5- İngiltere vize başvurusunda sunuculacak dilekçelerde ingilizce olmalıdır.

    6- İtalya ve İspanya turlarında ilk defa schengen vizesi alacak yolcularımız vize başvurusunda talep edilen evrakların orjinallerini ibraz etmesi gerekmektedir.

    7- İtalya, İspanya ve Hollanda turlarına katılan yolcularımızın vize başvuru formlarını imzalamaları gerekmektedir. Başvuru formlarında 3 adet imza bölümü vardır. 37. Soru ve Son sayfada ki en altta imzalanması gereken bölümler bulunmaktadır.

    8- Lise veya üniversite mezunu yolcularımızdan diploma fotokopisi

    9- 2 adet beyaz fonda vesikalık resim veya 2 adet biometrik resim.

    10- Resimler mutlaka yeni çekilmiş olmalıdır.