Guatemala Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Sitem tarafından 27 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Guatemala Vizesi İçin Gerekli Evraklar nedir
    Guatemala Vizesi İçin Gerekli belgeler

    Firma Sahibi Guatemala Vizesi

    Guatemala Vize BasvurusuGuatemala ‘ya gideceği zamanı da kapsayan 30.000 € seyahat sağlık sigortası
    Guatemala Büyük Elçiliğine firmanın antetli kağıdına yazılmış yolculuk detayları ve vize başvurusu imzalı ve kaşeli
    Gideceğiniz şirketten gelen Guatemala davetiyesi
    Fotokopi şeklinde hazırlanmış kredi kartları
    Geçerlilik süresi en az 6 ay olan pasaport
    Fotokopi şeklinde düzenlenmiş banka hesap defteri
    Firmanın ticari sicil gazetesi fotokopi olarak düzenlenmiş
    Güncel tarihli faaliyat belgesi fotokopi olarak hazırlanmış
    Fotokopi şeklinde düzenlenmiş firma imza sirküleri
    Fotokopi olarak düzenlenmiş firma vergi levhası
    Arka fonu beyaz 2 tane fotoğraf yeni çekilmiş
    Otel ve yurtdışı uçak rezervasyonları
    Fotokopi olarak hazırlanmış taşınamaz malların tapusu

    Guatemala Öğrenci Vizesi

    En en yakın tarihte alınmış öğrenci belgesi ve evrakları
    Pasaport bilgileri
    Vize departmanına hitaben yazılmış GUATEMALA vize dilekçesi
    Guatemala seyahat dönemi içine alan 30.000 € garantiye bağlanmış, sağlık sigortası
    Vize için 18 yaşını doldurma sınırı aranmaktadır. Eğer kişi yaş sınırında ise veli yada vasisinden izin alınmış olması şartı aranmaktadır.
    Baba yada annenin daha önceden almış olduğu vize var ise bu belgelerin fotokopileri gerekmektedir
    Aile bireyleri arasında firma çalışanları yada ssk hükümlerine göre bir işte çalışanlar var ise, evrakların tamamının eksiksiz şekilde hazırlanması gerekmektedir.
    İki adet arka fonu beyaz olmak şartlı yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf

    Guatemala Emekli Vizesi
    Guatemala Vizesi İçin Gerekli BelgelerEn az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport

    Arka fonu beyaz 2 tane fotoğraf

    Fotokopi olarak hazırlanmış sağlık karnesi

    Taşınamaz malların tapu fotokopi olarak hazırlanmış

    Guetamala Büyük Elçiliğinin vize bölümüne vize başvuru formu
    Fotokopi olarak hazırlanmış emeklilik cüzdanı

    Banka hesap cüzdanı fotokopi olarak hazırlanmış

    Guatemala ‘ya gideceği süreyide içine alan 30.000 € garantili seyahat sağlık sigortası

    Ev Hanımı için Guatemala Vizesi

    Eşin eski veya geçerlilik süresi devam eden fotokopi olarak hazırlanmış vizesi
    Guetamala ‘ya gideceği süreyide içine 30.000 € değerinde seyahat sağlık sigortası
    Fotokopi olarak düzenlenmiş benka hesap defteri
    2 adet beyaz fon olarak çekilmiş fotoğraf
    Guetamala Büyük Elçiliğinin vize departmanına hazırlanmış belge
    En az 6 ay geçerliliği devam eden pasaport
    Taşınamaz malların fotokopi olarak düzenlenmiş tapusu
    Eş çalışıyor ya da firma sahibi ise istenen belgelerin tümünü eksiksiz tamamlanması gerekir.


    Çalışan Olarak Guatemala Vize Alabilme Koşulları

    Guatemala konsolosluğuna hitap eden firma sahibince yazılmış firmadaki görevinizi ve geziye ait detayları içeren vize talebinize ait dilekçe.Mutlaka firmanın antetli kağıdına yazılarak imzalanmış olması gerekmektedir.
    Faaliyet belgesinin son olarak güncellenmiş evrak fotokopileri,
    Fotokopi olarak düzenlenmiş firmaya ait sicil gazetesi,
    Gezi süresini kapsayan ve 30.000 € garanti süresini kapsayan seyahat gezi sağlık sigortası,
    Arka fonu beyaz olmak koşu ile yeni çekilmiş iki adet vesikalık fotoğraf,
    Kredi kartlarına ait fotokopi ve belgeler,
    Kişinin çalıştığı firmaya ait vergi levhasının fotokopisi,
    Fotokopi olarak düzenlenmiş taşınmaz mallara ait belgeler,
    Vize başvurusu pasaport,
    Kişiye ait banka hesap cüzdanın fotokopisi,
    Fotokopi olarak düzenlenmiş firmaya ait imza sirküleri
    Eğer ticaret amaçlı seyahat edilecekse GUATEMALA da faaliyetine devam eden şirketten davetiye,
    En son 3 aya ait bordro fotokopileri,
    Fotokopi olarak hazırlanmış dört aylık dönemi kapsayan sigorta bildirimi belgeleri
    Sigortalı olarak işe giriş bildirimlerine ait evrakların fotokopileri ; özellikle işe yeni başlanmış ise var olan eski SSK lı işe giriş belgesinin olması gerekmektedir.