Google + Hesap Silme

'Sosyal Medya' forumunda Masal tarafından 23 Haziran 2012 tarihinde açılan konu


  1. Google Hesabı Kapatma


    Google + Hesap Silme Nasıl Yapılır


    Google Hesabınızı silerseniz:

    Söz konusu hesapla ilişkili orkut profiliniz ve iGoogle sayfanız gibi Google ürünlerini ve web geçmişinizi de kalıcı olarak kaldırmış olursunuz.

    Hesabınızla Gmail hizmetini kullanıyorsanız, bu e-posta adresine artık erişemezsiniz. Gmail kullanıcı adınızı da yeniden kullanamazsınız.

    Google Hesabınızı silmek için lütfen şu adımları uygulayın:

    Google Hesapları ana sayfasında oturum açın.

    ‘Ürünlerim’ listesinin yanındaki Düzenle bağlantısını tıklayın.

    Düzenle bağlantısını görmüyorsanız, hesabınız muhtemelen bir kuruluş veya şirket tarafından oluşturulmuştur.

    Hesabınızı silmek için alan adınızın yöneticisiyle iletişim kurun.

    Bundan sonraki sayfada, hesabınızı silmek için Hesabı kapat ve hesapla ilişkili tüm hizmetleri ve bilgileri sil‘i tıklayın.

    Hesap silme işleminizi doğrulayın. Bunu yapmak için şu iki seçeneği işaretlemeniz gerekir: ‘Evet, hesabımı silmek istiyorum’ ve ‘Evet, bekleyen finansal işlemler nedeniyle tahakkuk eden tüm masraflardan hala sorumlu olduğumu kabul ediyorum’. (Google’ın AdWords ve Google Checkout gibi ödemeli ürünlerinden herhangi birini kullanmadıysanız veya bu ürünlerle ilişkili olarak bekleyen herhangi bir finansal işleminiz yoksa, ikinci seçeneği güvenli şekilde seçebilirsiniz.)