Gambiya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 26 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Gambiya Vizesi İçin Gereken Evraklar
    Gambiya Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir

    *Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vizesiz olarak Gambiya\'yı ziyaret edebilirler. (Maksimum 21 gün kalınabilir)

    Ülke gümrüğüne girişte;
    Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.

    * Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.

    Daha uzun süreli kalışlar için Riyad Gambiya Büyükelçiliği ülkemize akreditedir, kendilerinden vize ile ilgili bilgileri alabilirsiniz.

    Riyad Gambiya Büyükelçiliği;
    P.O. Box 94322, 11693, Riyadh (RİYAD), Saudi Arabia (SUUDİ ARABİSTAN)
    Telefon : 966-1-465-9996