Fransız Polinezyası Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 22 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu


  1. Fransız Polinezyası Vizesi İçin Gerekli Olan Evraklar


    Fransız Polinezyası Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir

    Fransız Polinezyası için vize başvuruları Fransa büyükelçilikleri veya konsolosluklarina yapılmaktadir.
    Lacivert (Normal), YEŞİL (Hususi), GRİ (Hizmet) pasaport sahiplerinin vize almaları gerekmektedir.

    Kırmızı (Diplomatik) pasaportlara bir aya kadar vize uygulanmamaktadır.

    Fransız Polinezyası vizesi için İstenen tüm evraklar Fransa Başkonsolosluğunun istemiş olduğu evraklarla aynıdır ve başvurular 15 gün içinde sonuçlanmaktadır.

    İşverenler için gerekli evraklar


    Antetli Kâğıda Dilekçe
    İmza Sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
    Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
    Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

    Çalışanlar için gerekli evraklar

    Antetli Kâğıda Dilekçe
    İmza Sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
    Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
    Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Sigortalı işe giriş bildirgesi
    Maaş Bordrosu 3 aylık

    Ev Hanımları için gerekli evraklar

    Dilekçe
    Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
    Evli ise evlenme cüzdanı

    Öğrenciler için gerekli evraklar


    Öğrenci Belgesi
    Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
    18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname