Finlandiya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 25 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Finlandiya Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Finlandiya Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir

    Finlandiya Vizesi İçin Gerekli Evrakların tümünün listesi aşağıdaki gibidir.

    İşveren olarak Finlandiya Vizesi - İşveren Olarak Finlandiya Vize Başvurusu

    *Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Finlandiya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    * Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    *Vergi Levhasının Fotokopisi
    *İmza Sirküleri Fotokopisi
    *Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    *Oda sicil kayıt sureti
    *Hesap Cüzdan Fotokopisi
    *Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    *Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    *Ticari Seyahatleriniz İçin Finlandiya daki Firmadan Davetiye
    *Finlandiya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Finlandiya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    *2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    *Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    *Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    *Bağ-kur dökümü

    Bordrolu çalışan olarak Finlandiya Vizesi - Bodrolu Çalışan olarak Finlandiya Vize Başvurusu

    *Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Finlandiya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    * Şirketin imza sirküleri
    *Vergi levhasının fotokopisi
    *Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    *Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    *Oda sicil kayıt sureti
    *Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    *4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    * Son üç aylık bordro fotokopisi
    *Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    *Gayrimenkul tapu fotokopisi
    *Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    *Ticari Seyahatleriniz İçin Finlandiya daki Firmadan Davetiye
    * Finlandiya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Finlandiya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    *2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    *Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    *Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Ev Hanımı olarak Finlandiya Vizesi - Ev Hanımı olarak Finlandiya Vize Başvurusu

    *Finlandiya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    *Gayrimenkul tapu fotokopisi
    *Hesap cüzdan fotokopisi