Fas Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Bunları biliyormusunuz' forumunda Meryem tarafından 24 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Fas Vizesi İçin Gerekli belgeler
    Fas Vizesi İçin hangi evraklar gereklidir




    İşveren olarak Fas vize başvurusu

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Fas konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış,seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Vergi Levhasının Fotokopisi
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    Hesap Cüzdan Fotokopisi
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    Kredi Kartları Fotokopisi
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Fas daki Firmadan Davetiye
    2 Biometrik Resim
    Pasaport
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    Bordrolu Çalışan olarak Fas vize başvurusu

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Fas konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    Şirketin imza sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi
    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    Son üç aylık bordro fotokopisi
    Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Kredi kartları fotokopisi
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Fas daki Firmadan Davetiye
    2 Biometrik Resim
    Pasaport
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    Ev Hanımı olarak Fas vize başvurusu Fas konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe

    Gayrimenkul tapu fotokopisi

    Hesap cüzdan fotokopisi

    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

    2 Biometrik Resim

    Pasaport

    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Eşinin geçerli yada eski Fas vizesi varsa fotokopileri


    Öğrenci olarak Fas vize başvurusu Fas Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe

    Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi

    18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Fas ya seyahat edebilmesi için muvafakat name

    Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

    2 Biometrik Resim

    Pasaport

    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Anne veya Babanın geçerli yada eski Fas vize si varsa fotokopileri


    Emekli olarak Fas vize başvurusu Fas Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe

    Emekli cüzdanı fotokopisi

    Sağlık karnesi fotokopisi

    Gayrimenkul tapu fotokopisi

    Banka cüzdan fotokopisi

    2 Biometrik Resim

    Pasaport

    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası