Faroe Adaları Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 24 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Faroe Adaları Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Faroe Adaları Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir

    Vize başvurusu yaparken istenen belgeler bu ülkeye seyahat amacınıza ve ülkeye göre farklılık gösterir.Faroe Adaları Vizesi İçin Gerekli Evrakları aşağıdaki gibidir.

    BORDROLU ÇALIŞANLARDAN İSTENEN BELGELER
    2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
    Kredi kartlarının fotokopisi,
    Pasaport,
    Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)
    Son üç aylık bordro fotokopisi,
    Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
    Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
    Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
    Ticari seyahatleriniz için ülkede bulunan firmadan davetiye,
    Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir.



    İŞVERENLERDEN İSTENEN BELGELER

    2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.
    Kredi kartlarının fotokopisi,
    Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
    Pasaport,
    Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
    Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
    Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
    Ticari seyahatleriniz için ülkede bulunan firmadan davetiye,
    Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,


    EMEKLİLERDEN İSTENEN BELGELER

    2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    Emeklilik cüzdanının fotokopisi,
    Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
    Konsolosluğun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    Pasaport,
    Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.
    Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,

    EV KADINLARINDAN İSTENEN BELGELER

    2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    Eşinin geçerli veya eski vizesi var ise fotokopisi,
    Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.
    Pasaport,
    Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    Ülke Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    Vize Formu


    ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER

    2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu vizesinin fotokopisi,
    Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
    Konsolosluğun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir.
    Pasaport
    Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,