Falkland Adaları Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Sitem tarafından 24 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Falkland Adaları Vizesi İçin Gerekli belgeler
    Falkland Adaları Vizesi İçin Gerekli Evraklar nedir

    İşveren olarak Falkland Adaları vize başvurusu

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Falkland Adaları konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Vergi Levhasının Fotokopisi
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    Hesap Cüzdan Fotokopisi
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    Kredi Kartları Fotokopisi
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Falkland Adaları daki Firmadan Davetiye
    ( Falkland Adaları dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Falkland Adaları konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    Bordrolu Çalışan olarak Falkland Adaları vize başvurusu

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Falkland Adaları konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    Şirketin imza sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi
    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    Son üç aylık bordro fotokopisi
    Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Kredi kartları fotokopisi
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Falkland Adaları daki Firmadan Davetiye
    ( Falkland Adaları dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Falkland Adaları konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    Ev Hanımı olarak Falkland Adaları vize başvurusu

    Falkland Adaları konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Hesap cüzdan fotokopisi
    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Eşinin geçerli yada eski Falkland Adaları vizesi varsa fotokopileri


    Öğrenci olarak Falkland Adaları vize başvurusu

    Falkland Adaları Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Falkland Adaları ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Anne veya Babanın geçerli yada eski Falkland Adaları vize si varsa fotokopileri


    Emekli olarak Falkland Adaları vize başvurusu

    Falkland Adaları Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
    Emekli cüzdanı fotokopisi
    Sağlık karnesi fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Banka cüzdan fotokopisi
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası