Facebookta albüm silme resimli anlatım

'Teknoloji Haberleri' forumunda Züleyha tarafından 16 Mayıs 2016 tarihinde açılan konu

  1. Züleyha

    Züleyha Site Yetkilisi


    Facebookta albüm silme resimli anlatım, Facebookta albüm nasıl silinir

    Sosyal medya hesaplarınızda paylaştığınız resimleri zaman içerisinde silmek, kaldırmak isteyebilirsiniz. Sonradan hoşunuza gitmeyen, sıkıldığınız, beğenmediğiniz resimleri bir gün silmek isteyebilirsiniz.

    Bu gibi durumlarda ne yapmanız gerekir, nasıl bu resimleri sileceksiniz bunları öğrenmenizde fayda var. Facebook üzerinde paylaştığınız resimleri albüm haline getirebiliyorsunuz. Yeni albümler oluşturabilir, resimlerinizi albümler arasında taşıyabilir, arkadaşlarınızı bu albümlere etiketleyebilirsiniz.

    Bir süre sonra bu düzenlediğiniz albümlerden sıkılıp silmek istediğinizde ne yapmanız gerekiyor? Facebookta albüm silme resimli anlatım

    Facebook hesabınıza yüklediğiniz resimleri temizlemek isteyenler, gereğinden fazla albüm düzenlediğini düşünenler, bu albümlerden sonsuza dek kurtulmak isteyenler bu yazımızda facebookta albüm silme işlemini resimli olarak anlatacağız.

    Önce facebook hesabınıza giriş yapın. Profilinize gelin ve kapak fotoğrafının hemen altında Fotoğraflar butonuna tıklayın.

    [​IMG]



    Fotoğraflarınıza geldiğiniz zaman Albümler sekmesini tıklayın ve tüm albümlerinizi göreceğiniz şekilde albüm sayfasına girin.

    [​IMG]

    Şimdi tüm albümlerinizi görüyorsunuz. Yapmanız gereken silmek istediğiniz albümü bulup o bölüme girmek. Ben Forumdas.net isimli albümü sileceğim. Bu nedenle direk forumdas.net isimli albümün içine girdim.

    Şimdi albümlerin sağ kısmında üstte görünen Fotoğraf ekle, düzenle, etiketle seçeneklerinin yanında bulunan dişli şeklindeki ayarlar butonuna tıklıyoruz ve aşağıdaki resimde gördüğünüz Albümü Sil seçeneğine basıyoruz. [​IMG]



    Karşınıza albümü silmek istediğinizden emin olup olmadığınızı soran bir uyarı ekranı gelecek. Eğer eminseniz Albümü sil deyin ama unutmayın bu işlem ile albümün içindeki tüm resimler silinecektir ve geri getirmek mümkün olmayacaktır. Buna rağmen albümü silmek istiyorsanız işlemi tamamlayın.