Facebook Zaman Tüneli Gizleme

Konusu 'Facebook' forumundadır ve Sitem tarafından 9 Ocak 2012 başlatılmıştır.

  1. Sitem Üye

    Facebook Zaman Tüneli Gizlilik ayarları
    Facebook Zaman Tüneli Gizleme


    Zaman Tüneli, arkadaşlarınızın sosyal ağ geçmişinize sadece birkaç tıklamayla erişebileceği anlamına geliyor. Geçmişte yaptıklarınızın bir bölümünü gizlemek istiyorsanız, bunu yapmanız mümkün. Facebook Zaman Tüneli'ni etkinleştirdikten sonra onu düzenleyebilmeniz için size 7 gün veriyor. Bu sürenin ardından tüneliniz, herkese açılıyor.


    Facebook Zaman Tüneli Gizlilik ayarlarınızı aşağıdaki şekilde düzenleyebilirsiniz..


    1) Varsayılan Gizlilik ayarında Özeli seçip sadece arkadaşlarım veya arkadaşlarımın arkadaşları gibi ayar yapabilirsiniz.

    2) Nasıl Bağlantı Kurarsın seçeneğinin sağındaki Ayarları düzenleye tıklayın. Burada zaman tünelinde kimler bir şey paylaşabilir ve Senin zaman tünelinde başkalarının gönderilerini kimler görebilir? için ayar yapmalısın. (ör. seçeneklerden özel'i seçip sınırlı profil grubu yarattıysan onların görmesini engelleyebilirsiniz).

    3) Eski Gönderilerinin Hedef Kitlesini Sınırlayın Eski Gönderilerini Kimlerin Görebileceğini Yönet ayarlarında yine sadece arkadaşlarım veya belirli bir arkadaş grubunu seçebilirsin, sınırlı profil grubu yarattıysan onların görmesini engelleyebilirsiniz.

    [​IMG]