Facebook Kapatma

'Sosyal Medya' forumunda EyLüL tarafından 29 Kasım 2011 tarihinde açılan konu


  1. Facebook Kapat
    Facebook Nasıl Kapatılır?
    Facebook Hesabını Kapatma

    Facebook Kapatma


    Facebook hesabınızı kapatmak için 2 yol vardır. Öncelikle hesabınızı tamamen silmek mi istiyorsanız, yoksa sadece belli bir süreliğine dondurmak yani deaktive mi etmek istiyorsunuz, buna karar vermelisiniz.

    Hesabınızı dondurursanız
    diğer Facebook kullanıcılarının profilinize ve onunla ilişkili tüm bilgilere erişimi derhal engellenir. Bu, pratikte Facebook hizmetinden kaybolduğunuz anlamına gelir. Ancak, profil bilgilerinizi (arkadaşlar, fotoğraflar, ilgi alanları, vb.) saklanır, böylece hesabınızı yeniden etkinleştirmek istediğinizde, hesabınız aynen dondurduğunuz zamanki gibi görünür. Birçok kullanıcı hesabını geçici nedenlerle kapatmakta ve hizmete geri döndüklerinde bilgilerinin orada olmasını beklemektedir.

    Hesabınızı kalıcı olarak silerseniz
    hesabınızla ilişkili tüm kişisel bilgileriniz veri tabanımızdan temizlenecektir. Bunlara adınız, e-posta adresiniz, posta adresiniz ve anlık mesajlaşma rumuzunuz gibi bilgiler dahildir. Bazı malzemelerin kopyaları (fotoğraflar, notlar, vb.) teknik sebeplerle Facebook sunucularında kalabilir, ancak bu malzeme kişisel olarak ayırt edilebilir her türlü içerikten arındırılır ve diğer kullanıcılar tarafından erişilemez hale gelir. Ayrıca, Facebook, dondurulmuş veya silinmiş hesaplarla ilişkili içerikleri kullanmaz.

    Alıntıdır