erişte pilavı tarifi

'Damak Keyfi' forumunda HazaN tarafından 10 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu


  1. Erişte Pilavı nasıl pişirilir
    Erişte Pilavının yapılışı

    Erişte Pilavı

    [​IMG]

    Malzemeler:
    2 su bardağı fırınlanmış erişte
    Yarım çay bardağı pirinç
    3 yemek kaşığı tereyağı
    Yeteri kadar tuz

    Hazırlanışı:
    Beş su bardağı suyu kaynatıp içine tuz atın. Pirinçleri yıkadıktan sonra bu suya ilave edin. 5-6 dakika pirinçleri pişirin.
    Suya erişteyi ilave edin. Suyunu çektirerek pişirin. Tereyağını tavada kızdırıp erişteye dökün. Yarım saat demlendirdikten sonra servise sunun.
     



  2. Cevap: erişte pilavı tarifi

    Ramazandan 1 Gün Önce Yığdınız Yemekleri Önümüze ..:))))))
     



  3. Cevap: erişte pilavı tarifi

    Ramazana hazırlık ablacım ne yapalım.
    Biz bayanların en çok düşündüğü şeylerin başında Ramazanda ne pişireceğim oluyor.
     



  4. Cevap: erişte pilavı tarifi

    Evet WisH Ablada Sabah Soyledı Bunlara Bakarak Yemek Yapıcaksınız:)))