Endonezya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Merve tarafından 18 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Endonezya Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Endonezya Vizesi İçin Gerekli Belgeler


    İşveren olarak Endonezya Vizesi
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Endonezya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Vergi Levhasının Fotokopisi
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    Oda sicil kayıt sureti
    Hesap Cüzdan Fotokopisi
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Endonezya daki Firmadan Davetiye
    ( Endonezya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Endonezya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

    Bordrolu çalışan olarak Endonezya Vizesi
    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Endonezya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    Şirketin imza sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi
    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    Oda sicil kayıt sureti
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    Son üç aylık bordro fotokopisi
    Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Endonezya daki Firmadan Davetiye
    ( Endonezya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Endonezya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)


    Ev Hanımı olarak Endonezya Vizesi
    Endonezya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Hesap cüzdan fotokopisi
    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Eşinin geçerli yada eski Endonezya vizesi varsa fotokopileri


    Öğrenci olarak Endonezya Vizesi

    Endonezya Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Endonezya a seyahat edebilmesi için muvafakat name
    Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Anne veya Babanın geçerli yada eski Endonezya vize si varsa fotokopileri


    Emekli olarak Endonezya Vizesi
    Endonezya Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    Emekli cüzdanı fotokopisi
    Sağlık karnesi fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Banka cüzdan fotokopisi
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası



    alıntı