Ekvador Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 13 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Ekvador Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Ekvador Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir

    Ekvator'a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.

    * Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vizesiz olarak Ekvator'u ziyaret edebilirler. Maksimum 90 gün kalınabilir

    *Ülke gümrüğüne girişte,

    *Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.

    *Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.