Ekran ayarları geri nasıl yüklenir?

'Teknik Yardım' forumunda cCasT tarafından 14 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu


  1. Sistem yazılımının varsayılan ayarları geri yüklenir. Ekran üzerindeki talimatları uygulayarak bu işlemi gerçekleştirin.

    İşlem tamamlandıktan sonra, ilk kurulum ekranı görüntülenir. Sistem yazılımının ilk ayarlarını yapmak için ekranda verilen talimatları uygulayın.

    -Bu işlem yapılırken, sistem yazılımının varsayılan ayarları geri yüklenir. Ayarlarda yapılan değişiklikler geri alınamadığından, bu işlemi gerçekleştirirken dikkatli olun. Veri kaybı ya da bozulması kullanıcının sorumluluğundadır.
    -Bu işlem sırasında PS3™ sistemini kapatmayın. İşlem tamamlanmadan önce iptal edilirse, sistem yazılımı bozulabilir ve sistemin bakıma alınması ya da değiştirilmesi gerekebilir.
    -Bu işlem sırasında, sistemin önündeki güç düğmesi ve kablosuz kumandanın PS düğmesi etkin değildir.
    -Sistem yazılımının eski bir sürümünü yüklemek için bu özelliği kullanamazsınız.