Düdüklüde Etli Fasulye Güveci

'Damak Keyfi' forumunda Blue tarafından 21 Nisan 2010 tarihinde açılan konu


  1. Düdüklüde Etli Fasulye Güveci


    [​IMG]



    Malzemeler :

    500 gr. kuzu eti
    700 gr. taze fasulye
    3 soğan
    5 diş sarımsak
    3 küçük patates
    1 çorba k. domates salçası
    1 tatlı k. biber salçası
    Zeytinyağı
    Tuz
    Su


    Hazırlanışı :

    3 soğanı ve 5 diş sarımsağı iri olarak kesin. 3 patatesi iri olarak kesin. Tencereye 500 gr. kuzu etini alın.Üzerine patates leri soğanları ve sarımsakları ilave edin.Tuz zeytinyağı ilave edin.Suyun içine domates salçası ve biber salçasını eritin. Tencereye salçalı suyu ilave edin ve pişirin.