Düdüklüde etli fasulye güveci Resimli

'Damak Keyfi' forumunda ANANE tarafından 17 Aralık 2010 tarihinde açılan konu


  1. resimli etli fasulye güveç yapımı
    Malzemeler :
    500 gr. kuzu eti
    700 gr. taze fasulye
    3 soğan
    5 diş sarımsak
    3 küçük patates
    1 çorba k. domates salçası
    1 tatlı k. biber salçası
    Zeytinyağı
    Tuz
    Su

    [​IMG]
    Hazirlanisi :
    3 adet soğanı ve 5 diş sarımsağı ve 3 patatesi iri olarak kesin. Tencereye 500 gr. kuzu etini alın.Üzerine sarımsakları, soğanları ve patatesleri ilave edip üzerine tuz zeytinyağı ilave edin.
    Suyun içine domates salçası ve biber salçasını eritin. Tencereye salçalı suyu ilave edip pişirin.