Düdüklü tencerede yemeklerin pişirme süreleri

'Bunları biliyormusunuz' forumunda By RiZeLi tarafından 21 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu


  1. MALZEME DAKİKA
    Kuru Fasulye (Islatılmamış) 30-45 DK.
    Dana Dil 45-60 DK.
    Nohut (Islatılmamış) 30-45 DK.
    Patates (Kabuklu) 10 DK.
    Yeşil Mercimek (Islatılmamış) 20 DK.
    Patates (Soyulmuş) 5 DK.
    Kırmızı Mercimek (Islatılmamış) 3 DK.
    Enginar 8 DK.
    Buğday (Salata İçin) 10 DK.
    Kereviz (Bütün) 10-15 DK.
    Buğday (Çorba İçin) 20 DK.
    Kereviz (Doğranmış) 6 DK.
    Pirinç 6-8 DK.
    Bezelye 5 DK.
    Tavuk (Bütün) 15 DK.
    Havuç 8-10 DK.
    Tavuk (Parçalanmış) 10 DK.
    Pancar 10 DK.
    Hindi (Parçalanmış) 30 DK.
    Yaprak Sarması 10 DK.
    Dana Biftek 10 DK.
    Sebze Çorbası 8 DK.
    Dana Haşlama (Bütün) 30 DK.
    Balık (Beyaz Etli) 3 DK.
    Tas Kebabı 10 DK.

    ALıntıdır​