Dondurulmuş fasulye nasıl pişirilir

Konusu 'Değişik Yemek Tarifleri' forumundadır ve Misafir tarafından 19 Ocak 2012 başlatılmıştır.

  1. Misafir Ziyaretçi

    dondurulmuş sebzeler nasıl pişiriliyor..dondurulmuş taze fasulye tarifi yapılışı nasıl oluyor

  2. Meryem Üye

    Cevap: Dondurulmuş fasulye nasıl pişirilir

    Kış mevsiminde dondurulmuş fasulye tencereye konulur.İki adet orta boy soğanı minicik küp şeklinde doğrayıp fasulyenin üzerine serpiştiriliyor.Yarım kilo domatesin kabuklarını soyup yine minnacık doğranır ve soğanların üzerine koyulur. 2 diş sarımsağın kabuğunu soyup dilimliyip ve tencerede domateslerin üzerindeki yerini alıyor. Ve gelelim final kısmına: yarım çay bardağı sızma zeytinyağına bir tatlı kaşığı şeker ve bir tatlı kaşığı tuz ekleyip karıştırılır. Bu karışımı fasulye tenceresine döküyosunuz.Tencerenin kapağını kapatıp gerçekten kısık ateşte yaklaşık 1 saat pişirilir.Afiyet olsun...


Benzer konu başlıkları: Dondurulmuş fasulye
Forum Başlık Tarih
İcatlar ve Buluşlar Dondurulmuş Gıdayı Kim Buldu 30 Ocak 2012
Pratik Bilgiler Dondurulmuş Gıdaları Pişirirken Nelere Dikkat Etmek Gerekir? 26 Ocak 2012
Bunları biliyormusunuz Dondurulmuş Gıdaların Saklama Süreleri 25 Ekim 2010
Haberler Dondurulmuş cesetler 19 Eylül 2010
Sağlıklı Beslenme Dondurulmuş Besinler 4 Ekim 2009