Dominika Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Merve tarafından 13 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Dominika Vizesi İçin Gerekli Evraklar Listesi
    Dominika Vizesi İçin Gerekli Belgeler



    Dominika vizesi için aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Bunlar;

    - En az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize sayfaları olan pasaport. Hamilinin imzası bulunması ve meslek hanesinin yazılı olması gerekmektedir.

    - Ülke gümrüğüne girişte, dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.

    - Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları, Dominika'yı vizesiz ziyaret edebilirler. Ancak en fazla 21 gün kalabilirler.




    alıntı