Doğal antibiyotik hazırlama

'Sağlık Rehberi' forumunda YAREN tarafından 1 Mart 2009 tarihinde açılan konu




  1. Toplum olarak herşey ilaca bağlanır, ilaçlara bağımlılığımız çok fazla. Boğazlarımız biraz kızarınca veya biraz öksürünce gelişigüzel bir antibıyotik alırız.
    Bu antibıyotıkler de balgamı söktürmez, mikrobu vücuttan çıkaramaz. Zamanla vücutta bağışıklık sağlarlar ve etkilerı kalmaz.

    Bunun yerine doğal antibiyotikler kullanmamız gerekir.
    [​IMG]

    Doğal antibiyotikler nedir?

    Sarımsak, soğan doğal antibiyotiktır. Bunları çok fazla tüketmek lazımdır.

    Doğal antibiyotik hazırlama

    Bunu için özel reçete olarak tavsiye edilen tarif :

    500 CC (yarım litre) kaynamış soğumuş suya,
    kabukları soyulmuş bir baş sarımsak, yarım limonu kabuğuyla dilim dilim doğrayıp içine atın. Kapağını kapatıp (alimünyum folyoyla sararak ışık almasını engelleyebilirsiniz) karanlık bır ortamda 4 gün bekletin. Dört gün beklettikten sonra içinden posasını alın.

    Her kışa girerken bir kaç defa bu doğal antibiyotiği tekrarlarsanız savunma mekanizmanız güçlü olur. Her yemekten 15 dakıka önce aç karnına bır yemek kaşığı ıçebılırsınız.

    Dışarıdan gelen mıkrop ve virüslere karşı etkilidir.Hiç bir yan etkisi de yoktur. Limonu hayatımızdan çıkartmayın.

    Daha fazla su ve ölçüyle de yapabılırsınız.