Danimarka Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Merve tarafından 7 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Danimarka Vizesi Başvurusu İçin Gerekli Belgeler
    Danimarka Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler


    İşveren olarak Danimarka Vizesi
    - Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    - Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    - Vergi Levhasının Fotokopisi
    - İmza Sirküleri Fotokopisi
    - Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopis
    - Hesap Cüzdan Fotokopisi
    - Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    - Kredi Kartları Fotokopisi
    - Otel Ve Uçak Rezervasyonları
    - Ticari Seyahatleriniz İçin Danimarka daki Firmadan Davetiye. Danimarka dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Danimarka konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.
    - 2 Resim; arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış
    - Pasaport; vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız
    - Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Bordrolu çalışan olarak Danimarka Vizesi
    - Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    - Şirketin imza sirküleri
    - Vergi levhasının fotokopisi
    - Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    - Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    - Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi; SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi
    - 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    - Son üç aylık bordro fotokopisi
    - Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    - Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    - Ticari Seyahatleriniz İçin Danimarka daki Firmadan Davetiye; Danimarka dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Danimarka konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.
    - 2 Resim; arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış
    - Pasaport; vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız
    - Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    Ev Hanımı olarak Danimarka Vizesi
    - Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    - Gayrimenkul tapu fotokopisi
    - Hesap cüzdan fotokopisi
    - Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    - 2 Resim; arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış
    - Pasaport; vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız
    - Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    - Eşinin geçerli yada eski Danimarka vizesi varsa fotokopileri

    Öğrenci olarak Danimarka Vizesi
    - Danimarka Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    - Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    - 8 yaş dolmamış ise anne ve babadan Danimarka ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    - Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    - 2 Resim; arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış
    - Pasaport; vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız
    - Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    - Anne veya babanın geçerli yada eski Danimarka vizesi varsa fotokopileri

    Emekli olarak Danimarka Vizesi
    - Danimarka Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    - Emekli cüzdanı fotokopisi
    - Sağlık karnesi fotokopisi
    - Gayrimenkul tapu fotokopisi
    - Banka cüzdan fotokopisi
    - 2 Resim; arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış
    - Pasaport; vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız
    - Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    alıntıdır