Dana Rosto

'Damak Keyfi' forumunda Büsra tarafından 3 Şubat 2010 tarihinde açılan konu


  1. Mutfak : Türk



    Süre: 40-60dk
    Servis: 4-6
    Zorluk: Kolay

    Malzemeler
    1/2 kg rostoluk dana eti
    1/2 paket margarin
    2 kasik hazir salça

    Yapilis Tarifi
    Rostoluk eti teflon tavada margarin ile her iki yönüde güzelce kizaracak sekilde pisirin.Daha sonra etleri yagi ile birlikte firin tepsinize alin , salçanizi tepsideki etlerin üzerini hafif örtecek kadar kafi miktar su ile sulandirip tepsideki rostonun üzerine ilave edin ve ocakta 1-2 dakika bir tasim kaynatin ve o sekilde 200 derecede önceden isitilmis firinda hafif suyu azalip etler görünmeye baslayincaya kadar pisirin.Patates püresi ile servis yapin.
    Afiyet olsun...

    alıntı..