Cordon Blue Tarifi

'Damak Keyfi' forumunda YAREN tarafından 3 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu


  1. Pratik ve lezzetli bir et yemeği istiyorsanız, sunumu ve lezzetiyle cordon blueyu deneyin. Dünya mutfaklarının lezzetli bir yemeği olan cordon blue tarifi..

    [​IMG]

    Malzemeleri

    2 parça ince dövülmüş tavuk göğsü
    2 dilim kaşar peyniri
    4 dilim salam
    1 çay kaşığı kekik
    1 çay kaşığı karabiber
    1 çay kaşığı kırmızı biber
    Tuz
    Galeta unu

    Yapılışı

    Kekik, karabiber, kırmızı biber ve tuzu düz bir tabakta karıştırın.
    Tavuk etlerini baharatlı karışımda 10 dakika bekletin.
    Kaşar peynir ve salamı tavuk etinin ortasına koyun.
    Tavuk etini rulo şeklinde sarıp galeta ununa batırın.
    Kızgın ve bol yağda iki tarafını da kızartın.
     



  2. Cevap: Cordon Blue Tarifi

    Bildiğin börek gibi :f196:
     



  3. Cevap: Cordon Blue Tarifi

    Tadını biliyorum güzel bir yemek.Verdiğin tarifle de evde de deneyebilirim :f40:

    Teşekkürler Yaren.
     



  4. Cevap: Cordon Blue Tarifi

    bende biran bi baktım didim acaba bizim Blue yemekmi oldu ne:f30::)
     



  5. Cevap: Cordon Blue Tarifi

    Blue tatilden döndü yemeklere konu oldu..daha ne olsun..:f196:
    Özlemiştik kendisini ve tabi tariflerini.:)Buradan da hoşgeldin demek istiyorum.:f40:
     



  6. Cevap: Cordon Blue Tarifi

    Evet Blue olarak meşhur olmuşum :) aslında son derece kendi halinde biriyimdir ;)

    Isınma turlarındayım nefis tariflerle bekleyin beni :)
    Yorgunluğum geçsin :f196:
    Bu arada tekrar hoşbuldum YareN.
     



  7. Cevap: Cordon Blue Tarifi

    ısınma turlara dikat et sakatlanmıyasın final maçların sporculuğunu biliyoruz he:f196:
     



  8. Cevap: Cordon Blue Tarifi

    Aşkolsun disco tatil dönüşü moralim çok iyi sakatlık nereden çıktı. :f30:
    Ama yok az biraz daha uzaklaş dersen küçük bir tatil planım daha var :f196:
     



  9. Cevap: Cordon Blue Tarifi

    az olsun he fazla olmasın.:f196:
    çönkü bende bu sene tatile gitmedim erken gelki bende giderim.:f196: