Çin Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Sitem tarafından 6 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Çin Vizesi İçin Gerekli belgeler
    Çin Vizesi İçin Gerekli Evraklar nelerdir


    çin ticari ve trustlik vizesi için gerekli evraklar şöyledir..,;

    TİCARİ ÇİN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
    Firmanızın Antetli Kağıdına Konsolosluğa hitaben dilekçe.
    1 adet firmanızın son üç aya ait faaliyet belgesi aslı
    1 adet vergi levhanızın fotokopisi
    Kimlik fotokopisi
    2 adet vesikalık fotoğraf
    En az 6 ay geçerli pasaport

    TURİSTİK ÇİN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

    2 adet vesikalık fotoğraf
    Kimlik fotokopisi
    Savcılıktan adli sicil kaydı
    Banka hesap bildirimi
    En az 6 ay geçerli pasaport


    ÇİN VİZESİ ALIŞ SÜRESİ:

    Normal olarak vize 7 günde alınır.
    Hızlandırılmış vize 2 günde alınır ek ücrete tabiidir.


    İstanbul Çin Konsolosluğu; Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri saat 9’dan 13:00’a kadar açıktır.