Çılbır

'Damak Keyfi' forumunda YAREN tarafından 11 Aralık 2008 tarihinde açılan konu


  1. MALZEMELER
    yumurta
    yoğurt
    sarımsak
    margarin
    toz kırmızı biber
    tuz

    HAZIRLANIŞI
    Genişçe bir sahanın yarısına kadar su koyun, tuz ilave edin ve normal ateşte
    kaynatın. Kaynayan suyun içine istenildiği kadar yumurta kırın ve kapağı
    kapatarak kayısı olana kadar bekleyin.Sarımsakları döverek yoğurtla karıştırın.Tabaklara önce sarımsakla yoğurdu koyun üzerine pişen yumurtaları
    kevgirle süzerek yerleştirin.Harlı ateşte margarini eritin toz kırmızı biberi ilave edin ve biber yanmadan yumurtaların üzerinde gezdirin.

    Afiyet Olsun
     


Benzer Konular
Yükleniyor...