Cape Verde Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Bunları biliyormusunuz' forumunda EyLüL tarafından 24 Aralık 2011 tarihinde açılan konu


  1. Cape Verde Vizesi İçin Gerekli Evraklar Neler
    Cape Verde Vizesi İçin Gerekli Olan Evraklar Nelerdir

    Cape Verde vizesi için gerekli olan tüm evraklar aşağıdadır.

    Bordrolu Çalışan olarak Cape Verde vize başvurusu

    • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    • Şirketin imza sirküleri
    • Vergi levhasının fotokopisi
    • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    • Son üç aylık bordro fotokopisi
    • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Kredi kartları fotokopisi
    • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    • Ticari Seyahatleriniz İçin daki Firmadan Davetiye
    • ( dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.
    • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarını.

    Ev Hanımı olarak Cape Verde vize başvurusu


    konsolosluğun vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Hesap cüzdan fotokopisi
    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    2 Resim Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız
    Eşinin geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

    İşveren olarak Cape Verde vize başvurusu.

    • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğun vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    • Vergi Levhasının Fotokopisi
    • İmza Sirküleri Fotokopisi
    • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    • Hesap Cüzdan Fotokopisi
    • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    • Kredi Kartları Fotokopisi
    • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    • Ticari Seyahatleriniz İçin daki Firmadan Davetiye
    • dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.
    • 2 Resim Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış
    • Pasaport Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


    Öğrenci olarak Cape Verde vize başvurusu

    • Konsolosluğun vize departmanına hitaben dilekçe
    • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    • 2 Resim Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış
    • Pasaport Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız
    • Anne veya Babanın geçerli yada eski vize si varsa fotokopileri

    Emekli olarak Cape Verde vize başvurusu

    • Konsolosluğun vize departmanına hitaben dilekçe
    • Emekli cüzdanı fotokopisi
    • Sağlık karnesi fotokopisi
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Banka cüzdan fotokopisi
    • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız