Çad Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Bunları biliyormusunuz' forumunda Merve tarafından 5 Ocak 2012 tarihinde açılan konu


  1. Çad Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Çad Vizesi İçin Gerekli Evrak Listesi


    İŞVEREN;
    Şirketinizin Antetli Kağıdına Konsolosluğa Hitaben Turistik Amaçlı Vize Talebinizi Belirten Dilekçe.
    Ticaret Odasından Veya Sanayi Odasından Faaliyet Belgesi.
    Vergi Levhanızın Fotokopisi.
    Firmanızın Veya Yetkili Kişinin İmza Sirküleri.
    Ticaret Sicil Gazetesinin Fotokopisi.
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi (Ev,Arsa, Vs.)
    Şahsi Veya Firmanın Banka Hesap Cüzdan Hesabı.
    Yeni Çekilmiş Toplam 4 Adet Vesikalık Fotoğraf.(Konsolosluğuna Göre Değişir).
    Pasaportlar Mutlaka İmzalı Olmalıdır.
    Vize Başvuru Formları Şahsen Yolcular Tarafından İmzalanmalıdır.

    ÜCRETLİ;
    İşvereninizden Vergi Levhası, Faaliyet Belgesi Ve İmza Sirküleri Alınarak. Aşağıdaki Evraklara İlave Edilecektir.

    Çalıştığınız Şirketin Antetli Kağıdına İlgili Makama Hitaben Turistik Amaçlı Olan Vize Talebinizi Belirten Dilekçe.
    SSK İşe Giriş Bildirgenizin Fotokopisi.
    Son Üç Aylık Maaş Bordrosunun Fotokopisi.
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi (Ev,Arsa,Vs...)
    Şahsi Banka Hesap Cüzdanınız.
    Çalıştığınız İşyerindeki Yetkiliye Ait İmza Sirküleri.
    Yeni Çekilmiş Toplam 4 Adet Vesikalık Fotoğraf.(Konsolosluğuna Göre Değişir).
    Pasaportlar Mutlaka İmzalı Olmalıdır.
    En Az 6 Ay Geçerli Pasaport (Pasaport Mutlaka İmzalı Olmalı)
    Vize Başvuru Formları Şahsen Yolcular Tarafından İmzalanmalıdır.

    EMEKLİ;
    İlgili Makama Hitaben Turistik Amaçlı Olan Vize Talebinizi Belirten Dilekçe.
    Emekli Cüzdanı Ve Emekli Maaşınızı Almakta Olduğunuz Banka Hesap Cüzdanınız.
    Yeni Çekilmiş Toplam 4 Adet Vesikalık Fotoğraf.(Konsolosluğuna Göre Değişir).
    Pasaportlar Mutlaka İmzalı Olmalıdır.
    En Az 6 Ay Geçerli Pasaport (Pasaport Mutlaka İmzalı Olmalı)
    Vize Başvuru Formları Şahsen Yolcular Tarafından İmzalanmalıdır.

    EV HANIMI;
    İlgili Makama Hitaben Turistik Amaçlı Olan Vize Talebinizi Belirten Dilekçe.
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi.
    Eşinizin İş Durumunu Gösteren Belgeler.
    Şahsi Banka Hesap Cüzdanınız.
    Yeni Çekilmiş Toplam 4 Adet Vesikalık Fotoğraf.(Konsolosluğuna Göre Değişir).
    Pasaportlar Mutlaka İmzalı Olmalıdır.
    En Az 6 Ay Geçerli Pasaport (Pasaport Mutlaka İmzalı Olmalı)
    Vize Başvuru Formları Şahsen Yolcular Tarafından İmzalanmalıdır.

    ÖĞRENCİ;
    İlgili Makama Hitaben Turistik Amaçlı Olan Vize Talebinizi Belirten Dilekçe.
    Okulunuzdan Alınmış Öğrenci Belgesi.
    Ebeveynlerin İş Durumunu Gösteren Belgeler.
    Yeni Çekilmiş Toplam 4 Adet Vesikalık Fotoğraf.(Konsolosluğuna Göre Değişir).
    Pasaportlar Mutlaka İmzalı Olmalıdır.
    En Az 6 Ay Geçerli Pasaport (Pasaport Mutlaka İmzalı Olmalı)
    Vize Başvuru Formları Şahsen Yolcular Tarafından İmzalanmalıdır.


    alıntı