Bulgar Kebabı Tarifi Resimli

'Damak Keyfi' forumunda Aysell tarafından 15 Kasım 2011 tarihinde açılan konu


  1. resimli Bulgar Kebabı Tarifi
    Bulgar Kebabı nasıl yapılır


    Bulgar Kebabı için malzemeler:


    yarım adet yumurta
    4 gr un
    15 gr tereyağı
    5 gr yağ
    20 gr soğan
    12 gr kırmızı sivri biber
    1 gr baharat
    40 gr domates
    22 gr tuz
    220 gr koyun eti


    [​IMG]


    Yapılışı:

    Kuşbaşı doğranmış etleri aralarına kırmızı biber koyarak şişlere geçirin. Yağda kızartın. Aynı yağda doğranmış soğan ve domatesleri de kızartın. Domatesleri suyunu bırakır bırakmaz unu ilave edin ve üzerine et suyu veya su dökün. Hazırlanan sosa etleri şişlerden çıkarıp ilave edin ve fırına sürün. Hazır olmasına yakın çırpılmış yumurta, baharat ekleyerek fırında pişirmeye devam edin.