Brunei Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 26 Aralık 2011 tarihinde açılan konu


  1. Brunei Vizesi İçin Gerekli Evraklar Neler
    Brunei Vizesi İçin Gereken Evraklar Listesi


    İşveren olarak Brunei vize başvurusu

    • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Brunei konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    • Vergi Levhasının Fotokopisi
    • İmza Sirküleri Fotokopisi
    • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    • Hesap Cüzdan Fotokopisi
    • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    • Kredi Kartları Fotokopisi
    • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    • Ticari Seyahatleriniz İçin Brunei daki Firmadan Davetiye
    • ( Brunei dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Brunei konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Bordrolu Çalışan olarak Brunei vize başvurusu

    • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Brunei konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    • Şirketin imza sirküleri
    • Vergi levhasının fotokopisi
    • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    • Son üç aylık bordro fotokopisi
    • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Kredi kartları fotokopisi
    • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    • Ticari Seyahatleriniz İçin Brunei daki Firmadan Davetiye
    • ( Brunei dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Brunei konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Ev Hanımı olarak Brunei vize başvurusu

    • Brunei konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Hesap cüzdan fotokopisi
    • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    • Eşinin geçerli yada eski Brunei vizesi varsa fotokopileri

    Öğrenci olarak Brunei vize başvurusu

    • Brunei Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
    • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Brunei ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    • Anne veya Babanın geçerli yada eski Brunei vize si varsa fotokopileri

    Emekli olarak Brunei vize başvurusu

    • Brunei Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
    • Emekli cüzdanı fotokopisi
    • Sağlık karnesi fotokopisi
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Banka cüzdan fotokopisi
    • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası