Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda EyLüL tarafından 26 Aralık 2011 tarihinde açılan konu


  1. Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi İçin Evraklar
    Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir

    Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi İçin Gerekli Evrakları neler Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi İçin Gerekli olan tüm evrakların listesi

    İşverenseniz Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğun vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Vergi Levhasının Fotokopisi
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    Hesap Cüzdan Fotokopisi
    Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    Kredi Kartları Fotokopisi
    Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin gideceğiniz ülkedeki Firmadan Davetiye ( Gideceğiniz ülkeden gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğun vize departmanında olması gerekmektedir.)
    2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Bordrolu Çalışan Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

    • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    • Şirketin imza sirküleri
    • Vergi levhasının fotokopisi
    • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    • Son üç aylık bordro fotokopisi
    • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Kredi kartları fotokopisi
    • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    • Ticari Seyahatleriniz İçin Gideceğiniz ülkedeki Firmadan Davetiye ( Gideceğiniz ülkeden gönderilen davetiyenin bir sureti sizde, diğerininse konsolosluğun vize departmanında olması gerekmektedir. )
    • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Ev Hanımı Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

    Konsolosluk vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Hesap cüzdan fotokopisi
    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Eşinin gideceğiniz ülke için geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

    Öğrenci Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

    Konsolosluk Vize departmanı’na hitaben dilekçe
    Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Almanya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Anne veya Babanın gideceğiniz ülke için geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

    Emekli Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

    • Konsolosluk vize departmanı’na hitaben dilekçe
    • Emekli cüzdanı fotokopisi
    • Sağlık karnesi fotokopisi
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Banka cüzdan fotokopisi
    • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası