Bhutan Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Güncel Bilgiler' forumunda Meryem tarafından 26 Aralık 2011 tarihinde açılan konu


  1. Bhutan Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Bhutan Vizesi İçin Gerekli belgeler






    Bhutan Vizesi İçin Gerekli Evraklar

    İşveren olarak Bhutan vize başvurusu
    .

    • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğun vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    • Vergi Levhasının Fotokopisi
    • İmza Sirküleri Fotokopisi
    • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    • Hesap Cüzdan Fotokopisi
    • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    • Kredi Kartları Fotokopisi
    • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    • Ticari Seyahatleriniz İçin daki Firmadan Davetiye
      ( dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    • 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Bordrolu Çalışan olarak Bhutan vize başvurusu

    • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    • Şirketin imza sirküleri
    • Vergi levhasının fotokopisi
    • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    • Son üç aylık bordro fotokopisi
    • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Kredi kartları fotokopisi
    • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    • Ticari Seyahatleriniz İçin daki Firmadan Davetiye
      ( dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Ev Hanımı olarak Bhutan vize başvurusu

    • konsolosluğun vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Hesap cüzdan fotokopisi
    • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Eşinin geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri
    Öğrenci olarak Bhutan vize başvurusu

    • Konsolosluğun vize departmanına hitaben dilekçe
    • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    • Anne veya Babanın geçerli yada eski vize si varsa fotokopileri
    Emekli olarak Bhutan vize başvurusu

    • Konsolosluğun vize departmanına hitaben dilekçe
    • Emekli cüzdanı fotokopisi
    • Sağlık karnesi fotokopisi
    • Gayrimenkul tapu fotokopisi
    • Banka cüzdan fotokopisi
    • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )